Cloud Capital finansierar Loop54

Cloud Capital har finansierat Loop54 med en flexibel lånefacilitet om sju miljoner kronor som bolaget nyttjar successivt för sin fortsatta tillväxt.

MAJ 2018

Loop54 grundades 2012 och utvecklar och säljer AI-baserade mjukvaruverktyg som förbättrar kundupplevelser och ökar konverteringen för e-handlare.

E-handlare söker kontinuerligt sätt att öka konverteringen av besökare till affär. Med stora produktdatabaser upplever många e-handlare att det kan vara svårt för kunder att hitta det de letar efter utan att veta den exakta benämningen på varan. Kunder som inte söker på rätt ord riskerar att inte hitta det de söker vilket leder till en dålig sökupplevelse, missnöjda besökare och i förlängningen låga konverteringsgrader från sök till order.  

Värdeerbjudandet är att söktjänsten levererar signifikant bättre och mer relevanta sökträffar. Besökarna hittar snabbare de produkter de letar efter vilket ökar konverteringsgraderna.  Bland bolagets kunder finns företag som Office Depot, Teknikmagasinet och Coop.

 

Om Cloud Capital
Cloud Capital startades med ambitionen att bli den finansieringslösning vi som entreprenörer själva ville ha genom att erbjuda en snabbare och billigare möjlighet att få tillgång till expansionskapital än genom traditionellt riskkapital – och därmed möjliggöra tillväxt utan att ge bort ägande i onödan.