AVSNITT 19: Petter Hedborg, Modular Finance

Petter Hedborg, VD och en av grundarna av Modular Finance är säsongens åttonde gäst och avsnittet handlar om framgångsnycklarna bakom att växa fort helt organiskt och samtidigt ha den högsta lönsamheten i SaaS-sverige.

Petter har bakgrund som entreprenör och framgångsrik aktieinvesterare på börsen men fokuserar idag på att bygga upp Modular Finance. Under vårt samtal får vi höra om bland annat hur de organiserat sitt bolag, vad de letar efter när de rekryterar och inte minst intressant att bolaget inte har renodlade säljare eller någon som har provision på försäljning.

Modular Finance tog in 2 mkr när de startade och har sedan dess vuxit med egna medel – vi resonerar kring riskkapital till SaaS-bolag, att för många entreprenörer lägger för mycket tid på att jaga externt kapital – men också för vilka bolag Petter tycker riskkapital är helt nödvändigt för att lyckas.

Avslutningsvis delar Petter med sig av sina insikter kring pris och paketering exempelvis fördelarna med korta avtal och att ha avtal utan inbyggda årliga prishöjningar.

Du hittar SaaS-podden via iTunes, Acast, Spotify, Soundcloud eller lyssna direkt via spelaren nedan: