Cloud Capital investerar i &Frankly

Under hösten 2018 deltog Cloud Capital i en nyemission i &Frankly för att finansiera fortsatt produktutveckling och tillväxt.

OKTOBER 2018

Sedan 2014 arbetar &Frankly med att utveckla verktyg för att hjälpa organisationer att ta pulsen på medarbetarna. Affärsidén att hjälpa till att skapa motiverade och välmående medarbetare föddes ur en undersökning från 2013 som visade att endast 16 procent av Sveriges medarbetare var engagerade på sina arbetsplatser.

Under räkenskapsåret som tog slut i april 2018 omsatte &Frankly 20 miljoner kronor, vilket motsvarade en tillväxt på knappt 200 procent sedan året före. Bland kunderna återfinns SAS, Fortum och Svenska spel.

Under hösten 2018 deltog Cloud Capital i en nyemission i &Frankly. Kapitalet ska finansiera den fortsatta produktutvecklingen – bland annat för att påskynda implementeringshastigheten och göra det lättare för mindre bolag att använda plattformen.

Deras frågeapp hjälper svenska chefer – tar in 13 miljoner – DI Digital
&frankly fyller på kassan med 13 miljoner kronor – Breakit

Om Cloud Capital
Cloud Capital startades med ambitionen att bli den finansieringslösning vi som entreprenörer själva ville ha genom att erbjuda en snabbare och billigare möjlighet att få tillgång till expansionskapital än genom traditionellt riskkapital – och därmed möjliggöra tillväxt utan att ge bort ägande i onödan.